SERVICII MEDICALE LA DOMICILIU

Trebuie sa ajungi la spital? Vrei sa iti faci analizele la domiciliu? Ai nevoie de o consultatie medicala profesionista chiar la tine acasa? Ai devenit de curand parinte si ai nevoie de sfaturile unui specialist? Pentru toate acestea, NEI Medica are solutia ideala: ambulanta terestra NEI Mobil. Cu ajutorul acesteia, venim in intampinarea nevoilor fiecarui pacient in parte, oferind o solutie simpla si rapida atat pentru transportul medical, cat si pentru servicii la domiciliu precum recoltarea probelor biologice, ecografii abdominale, consultatii, puericultura si pediatrie sau chiar efectuarea unor tratamente de durata mai lunga.

Cu Ambulanta NEI Mobil, ne bucuram sa aducem serviciile noastre
mai aproape de clienti.

 1. Transport medical,  acesta realizandu-se intr-una dintre urmatoarele conditii:
  • La internare intr-o unitate spitaliceasca, (de la caza beneficiarului la spital);
  • La externare dintr-o unitate spitaliceasca, (de la spital la casa beneficiarului);
  • La efectuare investigatii, consultatii, explorari (de la casa beneficiarului la furnizorii de investigatii si retur);
  • La efectuarea anumitor cure de tratament, sedinte terapeutice – fizioterapie, kinetoterapie, masaj, citostatice, interventii laser, s.a (deplasarile se vor realiza de la casa beneficiarului la furnizorii de investigatii si retur consecutiv);
 2. Recoltare probe biologice la domiciliu (sange) – include personal calificat;
 3. Ecografii abdominale (abdomen superior si abdomen inferior) la domiciliu;
 4. Consultatii la domiciliu (pentru specialitatile din cadrul clinicii NEI Medica);
 5. Puericultura si pediatrie la domiciliu (consultatii de la 0 ani, scoala parintilor, sfaturi referitoare la ingrijirea, igiena si nutritia nou nascutului si/sau copilului, vaccinari la domiciliu cu vaccinul beneficiarului);
 6. Efectuare tratamente la domiciliu – necesita recomandare medicala scrisa si se efectueaza de asistent medical (injectii iv, im, subcutanat, vaccinari, perfuzii, montaj branule).

* Pentru toate situatiile prevazute la punctul 1, beneficiarul poate alege doar serviciul de transport medical, echipaj medical complet sau doar asistent. Preturile variaza in functie de componenta, timp alocat si distanta rutiera.