GINECOLOGIE

Toate femeile au nevoie de controale ginecologice de rutina efectuate de catre un medic ginecolog. Vizitele regulate la medicul ginecolog, anuale pentru toate femeile active sexual sau peste 18 ani, permit diagnosticarea precoce a bolilor si vindecarea mai rapida a eventualelor patologii.

Personalul nostru de medici si asistente este dedicat special ingrijirii problemelor medicale specifice femeilor.

Am incercat sa cream un mediu primitor in care adolescentele pot sa se simta confortabil punand  intrebari despre schimbarile survenite ce apare odata cu pubertatea si alte probleme de sanatate.

Pacientele noastre gasesc servicii complete, sfaturi cu privire la menopauza,  informatii despre osteoporoza.

Clinica are in dotare:

Ecograf modern 3D/4D – Voluson 730 Expert  ce include o serie de functii utile in obtinerea unor imagini excelente:

  • SRI (Speckle Reduction Imaging) – creste vizibilitatea organelor si a leziunilor cu rezolutie de contrast HD, ce suprima artefactele de imagine, mentinand arhitectura tisulara intacta.
  • CrossXBeamCRI – amplifica diferentierea tesuturi si contururi, cu tehnici de procesare in timp real HD-Flow – foloseste functia Doppler bidirectionala pentru a vizualiza cat mai detaliat sistemul vascular
  • VCI (Volume Contrast Imaging) – imbunatateste calitatea imaginii intr-un plan sau 3D

Video colposcop HIGH DEFINITION DHS 102

Sistem complet pentru Video colposcopie digitala de inalta definitie

Datorita informatiilor diagnostice pretioase obtinute prin colposcopie si testul Babes-Papanicolau, cancerul de col uterin, cea mai raspandita forma de cancer intalnita la femei la inceputul secolului XX, a devenit o maladie curabila in tarile in care aceste investigatii se practica in mod sistematic.

ecografColposcopia nu este dureroasa, nu necesita pregatire speciala, nu presupune internare si nu se face sub anestezie, astfel incat activitatile zilnice nu vor fi perturbate.

Colposcopia este utila in depistarea modificarilor precanceroase si canceroase ale vulvei, vaginului si colului uterin.

PROGRAMEAZA-TE LA UNUL DINTRE MEDICII NOSTRI

SEF LUCRARI DR. IRINA PACU – OBSTETRICA – GINECOLOGIE | Medic primar

Program:Miercuri 13-16